PROSPLET

Spletne aplikacije, e-trgovine, spletne strani: svetovanje in izvedba

Produkti

ZAKAJ JE POMEMBEN LASTEN RAZVOJ?

Prepoznavanje potreb naših kupcev ob veliki količini znanja v podjetju nam omogoča razvoj in izdelavo zanimivih produktov, ki jih sicer ne tržimo kot samostojne celote, pač pa jih po potrebi implementiramo v spletne rešitve naših strank.

Lastni produkti pomenijo izjemno fleksibilnost pri modifikacijah in nadgradnjah, enostavnost uporabe in večjo učinkovitost od velikih komercialnih ali odprtokodnih rešitev.

Spletna trgovina PROSPLET e-commerce

...je zaključena spletna rešitev, ki vam ponuja učinkovito spletno prodajo na nivoju maloprodaje (B2C) in veleprodaje (B2B), obenem pa  vsebuje tudi orodja za pomoč  komercialistom pri izdelavi predračunov in podporo administraciji pri izdaji računov – vse preko spleta. V kombinaciji z izvedbo optimizacije spletnih strani za iskalnike (Search engine optimisation - SEO) gre za zmagovito orodje z zagotovljenim uspehom.

PROSPLET e-commerce omogoča preko Content Management sistema (CMS) večnivojsko administracijo spletne trgovine preko interneta v realnem času z naslednjimi glavnimi funkcionalnostmi:


Zaradi modularne zasnove omogoča spletna trgovina še precej dodatnih funkcij, namenjenih povezovanju z drugimi spletnimi rešitvami ali zgolj pospeševanju prodaje:

 

Sistem za upravljanje z vsebinami (CMS)

Lasten sistem za upravljanje z vsebinami (CMS) deluje na večih zahtevnostnih nivojih, je moduarno zgrajen ter omogoča uporabnikom popolni nadzor in upravljanje z vsebino spletnih strani (Content Management System). Demo dostop za testiranje je možen na naslovu tukaj.

 

Spletna cvetličarna

Napredna spletna aplikacija je izpeljanka naše spletne trgovine in služi naročilu dostave cvetja / aranžmajev na dom.

 

Orodje za učinkovito projektno vodenje

Spletna aplikacija omogoča enostavno in učinkovito vodenje projektov s poudarkom na pregledu dela na posameznih projektih in evidenci porabe časa. Z vnosom zahtevkov in spremnih dokumentov se spremlja projekt skozi ves čas trajanja, ohranja stik z naročnikom, beleži sledljivost dela in arhivira dokumentacija. V naslednji nadgradnji se načrtuje vzpostavitev povezave s CMS sistemom, kar bo omogočalo uporabnikom našega CMS sistema hitro in enostavno posredovanje zahtevkov v zvezi z modifikacijami ali nadgradnjami produktov. Orodje je razvito za lastne potrebe in zato še posebej primerno za storitveno dejavnost.